Nieuw onderwerp beginnen

Registreer je of meld je aan

Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum

 • Een nieuw onderwerp

  Een nieuw onderwerp beginnen kan je op twee manieren.


  Vanaf de hoofdpagina van het forum.

  Dit doe je door op de knop "Nieuw Onderwerp" te klikken rechts bovenaan de lijst met forums

  Hierdoor kom je in een keuzemenu terecht waar je de plek kan kiezen waar je je onderwerp op het forum wil plaatsen


  Klik op de plek waar je je onderwerp wil starten en je komt terecht op het scherm waar je je nieuwe onderwerp kan starten


  Bij "onderwerp" geef je de titel voor je onderwerp in. Kies een zo accuraat mogelijke titel. Dit vergemakkelijkt ook het terugvinden van je onderwerp in zoekopdrachten.

  Bij "Tags" kan je eventueel een sleutelwoord voor je onderwerp ingeven. Deze sleutelwoorden helpen anderen je onderwerp terug te vinden aan de hand van dit woord in de taglijst. Bijvoorbeeld iets als drooghop, moutextract, ...

  Aub géén woorden als bier, help, ... Deze tags worden door de beheerders verwijderd.


  Geef tenslotte het bericht in en klik op "Bevestig" om je onderwerp te plaatsen. Met "Voorbeeld" kan je kijken hoe het er uit zou gaan zien als je het plaatst.


  Het gebruik van de berichteneditor wordt elders in detail uitgelegd.


  Vanaf een plek in een forumonderdeel

  Als je reeds aan het rondkijken bent op het forum en je zit in een forumonderdeel waar je een bericht wil plaatsen (bijvoorbeeld "Mijn Bier"), dan kan je op de knop "Nieuw Onderdeel" klikken op dezelfde plek rechts bovenaan het forum.

  Je komt dan meteen bij het scherm om je nieuw onderwerp te starten  Voer dan je onderwerp in zoals hierboven beschreven.

Share