caulier 28 triple

Registreer je of meld je aan

Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum

 • The award winning caulier 28 triple is available in all Delhaize and in most Carrefour planet in Belgium. Enjoy. As always with Caulier sugar free, the 28 triple is low carb, boost 40% less calories than any other triple. No artificiel sweeteners, no colorants, no conservants. It Is the only low carb beer with 15 minutes caudalies. That is extra taste.

  https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 4948_n.jpg

  GRTZ Paul

  I want to fly like an eagle.

 • Vroeger dronken diabeten Orval ( in Orval zit een speciale soort gist die al de aanwezige suikers opeet) maar waar kan je het nog kopen? het is zelfs niet meer verkrijgbaar in de Gentse hopduvel. CAULIER trippel 9°is een Belgisch suikervrij bier van hoge gisting en wordt sinds 2009 in De Proefbrouwerij te Hijfte gebrouwen. Dus vrienden met DIABETES drink er gerust eentje!!!

  I want to fly like an eagle.

 • Waren overlaatst hier in Lokeren in Delhaize te verkrijgen ... Heb er toen een paar van gekocht en geproefd, heel lekker bier

  ;-)

  ein kamel kann 30 tage arbeiden ohne zu saufen, ich kann 30 tage saufen ohne zu arbeiden.

 • Quote from paul florimond

  Vroeger dronken diabeten Orval ( in Orval zit een speciale soort gist die al de aanwezige suikers opeet) ..CAULIER trippel 9°is een Belgisch suikervrij bier van hoge gisting en wordt sinds 2009 in De Proefbrouwerij te Hijfte gebrouwen. Dus vrienden met DIABETES drink er gerust eentje!!!

  Niet alleen Orval is een gist die tot op de bodem gaat, saison gisten zijn dat ook. De hoofgist in Orval is iets à la Rochefort, de gist die dat opruimwerk doet is een Brettanomyces selectie van uit hun streek (Virton). Ook geuze en niet-aangezoete lambieken zijn voor hen geschikt. Met de Belle Saison en ook de BRY-97 Ale gist van Danstar haal je ook de restjes er uit. Natuurlijk moet je dan brouwen met een droog maischprofiel en mag je geen of zeer weinig caramouten gebruiken zodat je niet teveel dextrienen overhoudt. Mout die rijk is aan veel vlot vergistbare stuf is bijv. roggemout. Maar 't is nog altijd simpeler doodgewone suiker meet te vergisten naast de maltose, is 100% vergistbaar (= 107,5% SVG). Geeft natuurlijk minder volmondig bier, dat is de prijs die een diabeet moet betalen om nog af en toe van en pint te genieten.

  Je suis Charlie

  In de hel is geen Bier,
  Daarom brouw ik het Hier!

 • Ffe die boel nuanceren hier alcohol heeft ten eerste voor en nadelen een diabeet mag 1a2 consumpties per dag nemen maar moet hier bij iets eten van nootje of chips beste is een boterham en natuurlijk de glycemie goed mee in het oog houden. Diabetespatienten met andere aandoeningen moeten het wel eerst navragen maar af en toe een pintje is niet slecht gewoon iets kh rijk bij eten liefst trage suikers gelijk zetmeel enzo Sent from my iPhone using Tapatalk

 • Maar noteer ook dat iedere diabeet zijn eigen lijf goed moet kennen. Dat duurt een tijdje, veel meten en watchen is de regel. Je kan als diabeet je gewaarwordingen en eet + drinkgedrag niet zo maar toepassen bij een andere diabeet.

  Je suis Charlie

  In de hel is geen Bier,
  Daarom brouw ik het Hier!

 • die suiker is niet hetgene wa het meeste kwaad kan , ik denk trouwens niet dat ze alle suikers/zetmelen eruit gekregen hebben (zou me toch verwonderen). het is vooral de combinatie alcohol/suikers dat problemen gaat geven