Voor een snel antwoord druk op #1...

Registreer je of meld je aan

Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum

  • New
  • Official Post

  Ken je dat gevoel dat je tijdens een brouwdag plots op iets stuit waar je zo snel mogelijk een antwoord op wil? Er gebeurt iets onverwachts in je brouwproces of je iets van je materiaal dat je echt niet kan missen gaat stuk of je bent dat ene onmisbare ingrediënt vergeten te bestellen voor je brouwdag of ...

  Het forum biedt antwoord op onnoemelijk veel zaken maar het heeft een groot nadeel: de snelheid van antwoorden. Ondanks dat je best snel antwoord op je vragen krijgt voor een forum te zijn (kudos liefste leden!) kan het makkelijk een aantal uren duren voor je beantwoord wordt en in sommige gevallen moet je nu eenmaal sneller iets weten/hebben. Voor dat soort zaken stel ik voor om de VHF-Whatsappgroep te lanceren!

  De bedoeling van de Whatsapp-groep is voornamelijk bedoeld om dringende vragen te stellen of andere dingen te delen die een forum-post onwaardig zijn. In geen geval is het de bedoeling om het forum zelf te vervangen. Maar voor die momenten dat het gewoon even wat sneller moet gaan is een Whatsapp-berichtje toch net dat tikkeltje handiger.

  Heb jij interesse om mee aan de Whatsapp-groep deel te nemen? Stuur mij dan een privé-berichtje met je telefoonnummer want het is uiteraard niet de bedoeling om onze gegevens hier zomaar online te gooien ;) .

  Ook wordt dit topic meteen gesloten zodat hier reageren niet mogelijk is. Vind je het geen goed idee of is het gewoon niet jouw ding? Helemaal prima ;) ! Het staat je vrij om deel te nemen of niet. Debatteren over het concept zelf is in dit topic niet aan de orde.

  Wie weet tot snel in de VHF-Whatsappgroep! ;)

 • Kristof

  Closed the thread.
 • Even een bericht aan allen : binnenkort gaan we migreren van server. Op het moment dat de server down zal zijn en we het nieuwe forum aan het opstarten zijn, kan je best via de whatsapp op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Dus zeker aanmelden als je kan ;)