ik zou graag starten met een tripel brouwen met mango en passievrucht maar ik weet niet goed welke verhouding te gebruiken, het is voor een batch van 30L.
tripel met mango en passievrucht
Registreer je of meld je aan
Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum
-
-
Hoi, welkom op het forum
Bedoel je met echt fruit of het aroma bekomen via hop? Als je voor het fruit gaat dan zou ik toch ergens 10% van de stort uit fruit laten bestaan.
-
Welkom op het forum! 😉
-
Hoi, welkom op het forum
Bedoel je met echt fruit of het aroma bekomen via hop? Als je voor het fruit gaat dan zou ik toch ergens 10% van de stort uit fruit laten bestaan.
ik zou het met echt fruit doen als dat haalbaar is?
-
Haalbaar is het zeker, misschien zou je de suikerstort volledig door fruit kunnen vervangen
Dus dan zou je ergens rond de 15 à 20% fruit kunnen gebruiken.
-
Haalbaar is het zeker, misschien zou je de suikerstort volledig door fruit kunnen vervangen
Dus dan zou je ergens rond de 15 à 20% fruit kunnen gebruiken.
en evenveel mango als passievrucht ? ik dacht wat meer mango dan passievrucht aangezien passievrucht wat zuurder is.
-
Of het fruit toevoegen bij einde hoofdgisting (2 kg mangopulp en 1kg passievrucht op 20 liter) rustig laten meevergisten 😉🥂
-
Welkom op het forum
.
-
Welkom op het forum en succes met je fruitbier
-
Welkom op het forum