Iemand een idee wat bier dit was.. soort rodenbach of vlaams oudbruin ??? Lijkt alleszins een tegenstelling : gueuze maar toch bruin
artois brune gueuze
Registreer je of meld je aan
Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum
-
-
Ik denk dat de meesten van ons er toen nog niet waren, of alleszins nog niet de leeftijd hadden bereikt om bier te drinken :).
En wie zegt er dat gueuze blond moet zijn? De BJCP is pas opgericht in 1985 (wat trouwens een geweldig jaar was
).
-
Een mengeling? Zoals Bourgogne des flandres, vlaams bruin en lambiek.
-
Eens rondsnuffelen in de archieven in Leuven wat er gedurende WOII werd gebrouwen?
-
Ik heb de vraag bij Inbev gesteld. Je weet maar nooit
-
Ik vrees gewoon tafelbier. 😞
-
Nochtans lekker, piedboeuf
-
Nochtans lekker, piedboeuf
Ja, voor kinderen en zwangere vrouwen 😜
-
Ja, voor kinderen en zwangere vrouwen 😜
Dat is ook al geleden van toen ik een kind was dat ik dat gedronken heb
. Mijn grootouders dronken dat iedere middag bij hun eten.
-
Wij dronken dat vroeger ook toen ik nog een klein manneke was , nu gebruiken we dit voor stoverij
-
Wij dronken dat vroeger ook toen ik nog een klein manneke was , nu gebruiken we dit voor stoverij
Wij vroeger ook maar de laatste tijd Rodenbach.
-
Wij gebruikten vroeger Rodenbach , maar ja dan hadden we ons bier van Rodenbach ook gratis
-
Ja, voor kinderen en zwangere vrouwen 😜
Inderdaad, zwangere vrouwen. Daar kwam de moedermelk goed mee op gang. Alleen moest ze dan stoppen want anders kwam er bij de baby iets anders heel goed op gang.
-
Nochtans lekker, piedboeuf
Wij dachten vroeger dat dat de naam was van de brouwer die bier en limonade aan huis bracht op vrijdagavond. We noemden die dan ook "Piet Boef" de biersteker
-
We noemden die dan ook "Piet Boef" de biersteker...
Ik noemde de facteur en de melkboer papa...
-
walter
Moved the thread from forum Spontane of gemengde gisting to forum Eigen recepten.