Wat te doen met een saai blond biertje

Registreer je of meld je aan

Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum

  • hoi zoals in de titel vermeld. 😊. Ik heb menig tijd geleden 40 liter gebotteld waar er nog een 15 tal van resteerd. (was een van mijn eerste brouwsels). 10kg pilsmout met ctz hop en German ale.... ik was toen best tevreden, geen off flavours of rare dingen, maar de smaak is nogal ... afwezig. Nu best te verwachten achteraf gezien.


    Heef iemand toevallig een toffe toevoeging of bewerking die dit alsnog brouwenswaardig zou kunnen maken 😅. Los van cola bijgieten en geven aan vrienden die een mazoutje willen.

  • het zijn beugelflessen, dus alles is er wel snel overgeheveld. Ik heb nog een aantal 5l vaatjes om een aantal testen te doen ( food grade sausemmers met een waterslot). En gezien bier met dryhopping toch best vlug benuttigd is ☺.... Komt wel in orde zonder te veel oxidatie. (Denk ik)