Houdbaarheid melkzuur 80%

There are 3 replies in this Thread. The last Post () by Serge.

Registreer je of meld je aan

Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum

  • Al een paar brouwsels heb ik problemen om de pH van de maisch te doen dalen tot 5,4. Ik dacht dat mijn pH-meter niet correct meer meet, hoewel ik hem elke keer vooraf kalibreer.

    Vandaag merkte ik dat het melkzuur dat ik gebruik een houdbaarheidsdatum heeft tot 1/2017. Degenereert melkzuur na een tijd? Is de houdbaarheidsdatum strikt te respecteren of rekbaar?

    Ik bewaar het niet in de koelkast maar bij keldertemperatuur. Is koelkast toch een beter plan?

  • Al een paar brouwsels heb ik problemen om de pH van de maisch te doen dalen tot 5,4. Ik dacht dat mijn pH-meter niet correct meer meet, hoewel ik hem elke keer vooraf kalibreer.

    Vandaag merkte ik dat het melkzuur dat ik gebruik een houdbaarheidsdatum heeft tot 1/2017. Degenereert melkzuur na een tijd? Is de houdbaarheidsdatum strikt te respecteren of rekbaar?

    Ik bewaar het niet in de koelkast maar bij keldertemperatuur. Is koelkast toch een beter plan?

    Lees het stukje RUBRIEK 7 Hantering en opslag van de veiligheid fiche,