Ik ben een beetje aan het rondkijken om het forum wat overzichtelijker te maken. Meer bepaald door de categorie "Brouwen en Materialen" op te splitsen in een paar nieuwe.
Wat denken jullie bijvoorbeeld van :
- Algemene vragen en opmerkingen : al wat niet door onderstaande categorieën wordt gedekt.
- Recepten
- Licht blond : <=1.060 en <=30 EBC
- Licht donker : <=1.060 en >30 EBC
- Zwaar blond : >1.060 en <=30EBC
- Zwaar donker : >1.060 en >30 EBC
- Bier van gemengde/spontane vergisting : lambiek, geuze, vlaams rood, ...
- Kloonpogingen : specifiek bier proberen nabrouwen
- Ingrediënten : hier gaan de discussies over de ingrediënten en het gebruik ervan.
- Gisten en vergisten
- Mout en suikers
- Hop en teelt
- Kruiden
- Water
- Materialen : hier gaan de discussies over materialen en het gebruik ervan
- Mijn brouwerij
- Eenpanssystemen
- Speidel
- Grainfather
- Andere
- Brouwmateriaal
- Brouwland producttesten
- Boeken
Alvast bedankt voor jullie input