Geen idee of er hier nog fans zijn van de Delta IPA van Brussels Beer Project, maar ik ben er in ieder geval zot op
Daarom ook maar eens een poging gedaan het zelf te maken, zeker omdat het recept tot voor kort online stond.
Voor de liefhebbers:
De smaragd hop had ik niet op voorraad (lees: wou ik niet kopen voor maar een kleine hoeveelheid in 1 recept), dus maar 1:1 vervangen door mosaic. Het recept heb ik nog wat geschaald naar mijn 8L biab, maar verder toch zo goed mogelijk proberen te volgen.
Vandaag de heveling na 14 dagen gedaan, na 3,5 dagen dry hop. Wat een heerlijke geur, het komt echt goed in de buurt van het origineel. Nu dacht ik nog een weekje nagisting op 21°C te doen omdat de Belle Saison stilletjes blijft doorbubbelen, en daarna lageren bij 15 of misschien zelfs in de frigo om wat te klaren/stabiliseren. Suggesties zijn altijd welkom in ieder geval ben ik al blij met het voorlopige resultaat, dus het recept is bij deze wel een aanrader (hoop ik)