go(o)se

Registreer je of meld je aan

Je moet aangemeld zijn om deel te nemen aan het forum

een gose die heerlijk is voor op een warme dag.

gose recept.
er zit geen hop in het recept maar als je uw gewenste ph bereikt hebt kan je altijd dry hoppen om de werking van de lactobacterie te stoppen. ikzelf gebruik geen hop en laat beestjes gewoon doen op een ph van 5.2 stopt de verzuring van het bier.
moe3st je dit bier zelf eens brouwen laat het me zeker wat je ervan vind?:bier:

  • Klopt de pH wel? Ik zou verwachten dat lactobacillus veeel lager gaat dan 5.2 :)

    • ph bij mijn gose is gestopt op 3.2 waar zie jij een ph van 5.2 ik zou het willen aanpassen maar weet niet waar dat staat in het recept.
      Wel kan ik meegeven dat ik in dit recept de mash niet aangezuurd heb met melkzuur of andere producten.
      Moest je dit recept brouwen hoor ik graag of het je bevalt al dan niet.

    • Staat gewoon in je commentaar bij overview 😉